Karin B Dammark

Hobbykunstner og -forfatter

Bjerringbro censurerede udstilling, 2015

Efter succesoplevelsen på Varde Bibliotek, samlede jeg mod til at deltage i en censureret udstilling i Bjerringbro. Her ville to kunstnere vurdere de indsendte værker, og udvælge dem der skulle indgå i udstillingen.

Jeg deltog med tre værker, hvoraf det ene blev udvalgt. Hvilket jeg, trods hårde kommentarer, var meget stolt over. Det godtagne værk hedder ”Frygtløs”, og henter inspiration fra eventyret om den lille rødhætte. Ikke overraskende kommenterede de to dommere på, at det ville egne sig godt til forsiden på en børnebog. Derudover kunne de godt lide dybden i træerne, og at de ikke var perfekte lige stammer.

De ikke godtagne værker fik bl.a. hug for at være mere tegninger end malerier. Det kan man jo så mene om hvad man vil. 🙂 

Et af de ikke godtagne værker.

Det andet ikke godtagne værk, som jeg dog selv er rigtig glad for

Lignende artikler: