Karin B Dammark

Hobbykunstner og -forfatter

Karakterskabelse – Caspian

Caspian

-Tilblivelse

I forbindelse med en historie jeg har skrevet om myren Caspian, har jeg lavet et par illustrationer. Første skridt var at finde ud af, hvordan Caspian i det hele taget skulle se ud.

Første trin var derfor at finde et billede af den rigtige myreart. I dette tilfælde en sort slavemyre. Dette billede brugte jeg til at tegne en relativt realistisk kontur-tegning, for at få styr på proportionerne.

Efterfølgende eksperimenterede jeg med forskellige, mere tegneserieagtige udgaver af myren. Jeg legede lidt med proportioner og holdning, indtil jeg kom frem til et resultat.

Det færdige resultat endte faktisk med at have elementer fra to af skitsetegningerne – Kan du se hvilke elementer der er brugt i det færdige resultat?

”Jeg troede ikke du kunne flyve!” Udbrød Kaspian. Frank blinkede med det ene øje. Derefter løftede han sig fra jorden. Langsomt fløj han hen over Kaspian, og løftede ham med sine forben. ”Og jeg vidste ikke, at du kunne slås,” sagde Frank. ”Det kan jeg heller ikke,” sagde Kaspian. ”Men jeg er god til at gemme mig.”

Lignende artikler: